3. feb. 2007

Februar 2007


Niclas er frisk igjen. Han skal til spesialist den 8. for å se hva vi kan gjøre med øret. Vi får håpe at han ikke rekker å få ny betennelse til da.

Det vil skje mye i år. Min søster skal konfirmeres, noe jeg gleder meg stort til! Og ikke minst til å lage invitasjonene. En ære og tillitserklæring jeg setter pris på.
Så skal svogeren fylle 40. En trøndersk fest i påska kan man jo ikke gå glipp av. Så skal en av nevøene til Bjørn Are konfirmeres. Han bor i nord og det er ikke sikkert vi får muligheten til å være med men jeg har allerede tenkt ut kortet :) Nææææ...merkelig sa du?


Så kommer det store: mamma, søster og jeg skal til Sarajevo i slutten av juni. 1 uke. Første gang dit etter at vi forlot fødestedet mitt..det blir rart, artig, nostalgisk, morsomt, skummelt og spennende om hverandre. Følelsene går i berg-og dalbane men jeg tror jeg skal klare å stokke de på riktig plass etter hvert.

Niclas fyller 2 år snart..det er helt utrolig hvor fort tiden går. Vi er i tvil om vi skal lage barneselskap men det er lenge til april davel? Vi finner nok ut av det og vet etter hvert hva som er mest naturlig å gjøre. Godgutten snakker nå som en foss etter at vi har lagt smokken på hylla (unntatt når han sover) Det er ikke alt vi forstår men - han forstår sikkert ikke alt vi sier til han heller så det er jo OK kompromiss. Jeg legger ved et bilde fra årets kanskje eneste aketur. Her er Niclas akkurat på tur ned sin aller første ''store'' akebakke. Det ga uten tvil - mersmak! Luene er strikket av svigermor og vi har nå en slik hver. FOR en kjernefamilie!

Ingen kommentarer: