22. okt. 2007

Jeg har vært på min aller første messe!!!

...og er fortsatt i en slags rus.

Det var på Skedsmohallen og jeg valgte å dra på lørdag. Jeg er veldig fornøyd med ''fangsten'', spes. mht. at jeg har fått tak i Silhouette og nå kan kutte mine egne alfabeter så mye jeg vil. Stemningen var høy og jeg har aldri sett så mye scrappesaker på et sted. Heller ikke så mange shoppegale kvinnfolk, hehe. Mange av de hadde med seg menn og barnevogner men mannfolkene tok det sporty og satt seg rett ned, midt på gulvet for å roe smårollingene og gi de mat. Det var noe avslappende ved det som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på. Ingen stresset og var hysteriske men stooore øyne og mange handleposer var det å se overalt!Jeg fikk selvfølgelig helt sperre. Det eneste jeg husket at jeg måtte ha, var Bazzil og Silhouette. Halo? Hvorfor skrev jeg ikke handleliste og tok det med meg? Og så måtte jeg gå og drasse jakken og veska med meg hele tiden. Jeg har lært en del til neste messe. Jeg har også lært at det ikke er skummelt å hilse på mennesker og/eller spørre om de er medlemmer på Scrapping.no, for å slå av en prat, for det var det nemlig to damer fra forumet som hadde gjort når de traff på meg i handlekøen. Det var så koselig!

Nå er jeg giret til neste messe og vurderer å snart dra på mitt første treff også. Tror jeg lar det drøye til etter fødselen...kjenner at dette blir litt slitsomt, hehe.

Oppsumert har jeg kjøpt følgende: Silhouette, 62 mønsterark, 60 Bazzilark, 26 stempler, brads, eyelets, lim, chipboard og annen stasj :) Fortsatt har jeg penger igjen!

1 kommentar:

Kristin sa...

Messen denne gangen var så hyggelig, jeg gleder meg alt til våren jeg. Det irriterer meg litt at jeg ikke gikk bort til deg og sjekket om det faktisk var deg eller ikke jeg så, men sånn er det å være feig...