29. mar. 2007

Moro!

Jeg har fått bestilling på 10 kort!

Utrolig hyggelig å få anerkjennelse for det man gjør, selv om jeg ikke har drevet med det så lenge. Det er en bekjent som skal ha disse kortene ... bare for å ha liggende til anledningen byr seg. Jeg ble både smigret og veldig glad når jeg fikk beskjeden.
I kveld klødde det sånn i fingrene og jeg lagde de første fem. Det skal være fem mannekort og fem damekort. De siste fem tror jeg blir laget allerede i morgen hvis jeg fortsetter i samme tempo....
Jeg skal jobbe i helgen og vet at det kommer til å bli hektisk. Det er godt å ha påskeferie å se frem til!


Sliden er oppdatert med de nyeste fem kortene. Det er sent...og jeg må kravle meg bort til soverommet....NÅ!

26. mar. 2007

Påske


Påsken er en rar tid for meg. Jeg kjenner meg ikke igjen i kyllinger, det gule og heller ikke det religiøse. Eggene er vanskelige å blåse ut og jeg aner ikke hvilken påskepynt jeg skal bruke. Ikke at vi IKKE har påskepynt altså: en rufsete småkul og skjeløyd myk påskekylling vi kjøpte når vi var nyforelsket par og nettopp flyttet inn i vårt nye hus. Den tiden med huset er jo forbi da vi fant ut at vi heller vil nyte livet enn å pusse opp til krampa tar oss, men kyllingen er fortsatt her. Den ligger i en nedstøvet eske oppe i boden men vil skal ta den frem....før vi drar på påskeferie til svigermor og er borte hele påskeuka.

Men noe nytt har skjedd: vi har en toåring som går i barnehage!

Han har gitt meg en helt ny opplevelse av påsken. Nå henger det et egg, som jeg så stolt har blåst ut for første gang, i kjøkkenvinduet. Jeg har hjulpet ham å male den. Han har tatt med karse ( som forøvrig er døden-nær opplevelse for min luktesans) og den spirer vilt i en alumuniumsfoliebelagt kurv på kjøkkenbenken. I den er det et rundt kyllinghode som lillemann har malt og laget selv, hvilende på en lang pinne. Han er så stolt...og ikke minst, mamma og pappa også.

I tillegg har vi fått enda en type kylling som han har laget. Den er selvfølgelig gul med par fjær i baken men litt mindre symetrisk enn kyllinghodet. Den har øyne nederst og nebbet i panna og jeg får en heller komisk Picasso fornemmelse når jeg ser på den. Men spør du meg om jeg er stolt så vil jeg selvfølgelig si at det er den fineste håndlagte påskekyllingen i verden.

Nå gleder jeg meg til påsken og alt som følger med: det gule med fjær og nebb på, eggene som henger i gardinstanga på kjøkkenet, turen til Trøndelag, påskesolen, turen ute med Kvikk-lunsj og kakao på termos, påskenøtter og det som er. Jeg har bestilt stativ for maling av påskeegg og hobbysett for påskekyllinger på Panduro så:


bring it on! Jeg er (påske)klar!

22. mar. 2007

Snart freddan'

Nå har jeg fått meg header...og ikke hvilken som helst men faktisk av min favorittblomst. Liker at bildet er tatt i macro slik at alle detaljene kommer frem. Det har vært en lang og slitsom ferd å få til denne headingen fordi jeg egentlig er passe grønn på dette hjemmeside-opplegget. Men jeg har fått utrolig mye hjelp fra damene på scrapping.no så all ære til de!!

Påsken nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg til å sette i gang med et prosjekt som jeg lenge har planlagt. Snart er alle ting på plass, mangler bare litt mer inspirasjon. Og i starten av mai er det ferdig og skal legges ut. Frem til da, holder jeg det hemmelig.

Niclas er i herlig periode nå. Det kommer nye ord fra hans munn hver dag og vi kan bare se på......og smelte mens han sitter der og prøver å forklare noe skikkelig alvorlig og innviklet ( i hans verden) I dag sa han ''ødlagt'' og ''bleie'' ganske klart. Lurer på hva som kommer i morgen. Jeg går og legger meg .....da må jeg ikke vente så lenge

Gleder meg til at det er fredag, vi skal til Oslo i helgen, kanskje kjøpe nye spisemøbler, jeg får snart mitt kortstativ, at været er fantastisk og at jeg har to herlige guttaboys som gjør livet mitt til noe helt fantastisk, hver dag.

19. mar. 2007

Startskuddet har gått

Nå har jeg mine første 7 kort lagt ut for salg på kiosken der jeg jobber annenhver helg. Jeg har ingen stooore forhåpninger nå i starten men moro er det allikevel. Man finner fort ut hva man trenger og det første på lista av ''må ha'' er et stativ slik at jeg kan stille de ut ordentlig, og ikke i en metallboks fra IKEA som regelrett sluker alle kortene så de vises minst mulig. Neste er å lage enda en slide, med utstilling av kort jeg lager. Jeg kommer til å ta imot bestillinger på kort så da er det greit at folk se hva jeg faktisk lager og hva som er utvalget. Jeg har allerede 3 private bestillinger fra jobben og det er utrolig moro med all responsen jeg har fått hittil. Påsken og måneden fremover vil gå i scrappetegnet. Jeg savner det og vil komme litt mer på vei med albumene jeg lager. Det er ikke lett å ha to hobbyer som man liker så godt (stakkars meg, hehe) Hjemme er det samme gamle, med innslag av nye sprell fra Niclas hver dag. I dag så han bildet av seg selv og sa ''Nittlas''. Vi smeltet helt sammen og sendte ham laaangt bedårende blikk. Han kunne ha snurret oss rundt lillefingeren der og da :O) Familielivet krever en god kalender har jeg funnet ut - og den henger nå på kjøkkenet. Jeg har lovet meg selv at den skal oppdateres hver dag men det kalendermennesket jeg er, så er det ikke sikkert lovnaden vil bli overholdt. Jepp, kan ikke kjatre noe mer...er jo på jobb. Så nå skal jeg legge ut bilder av noen kort som jeg har til salg og vende nesa tilbake til alt det andre jeg har på skjermen ;)

________________________________________


12. mar. 2007

Jeg har solgt mitt første kort!


Er litt småstolt nå. Mine første tjente penger på hobbyen som jeg er så glad i. Jeg har ikke tid til å scrappe for tiden så det går mest i at jeg lager kort når noen har bursdag el.l. Denne gangen var det bestilling fra ei veninne. Hun skulle i bursdag og trengte et rosa kort. Jeg brukte nesten 3 timer på det men ble til slutt veldig fornøyd.

Scanningen av kortet var vanskelig å få til pga. at tagen var klistrer på 3d limpute men man ser konturene iallefall. Nå har jeg avtale med en kiosk om å selge kortene mine der så jeg må legge meg i selen! Jippi!!

5. mar. 2007

Kort
Mannekort, ikke minst....er vanskelig å lage. Jeg har brukt gode 2-3 timer på disse to kortene bare. Selv om de er forholdsvis enkle, var jeg veldig opptatt av at både jeg skal like de og den som mottok, altså min mann :) Når jeg også skal like de....da tar det laaang tid og mye arbeid å gjøre meg selv fornøyd, hehe. Men nå vet jeg iallefall at jeg kan lage kort. Dyktigheten kommer sikkert etter hvert.


Dette innlegget er egentlig ment som åpning av ny periode i min hobby. Jeg skal begynne å selge kort. Starter smått og med noen få, for å kjenne på interessen. Det er en blanding av skrekk, glede og ikke minst forventninger. Dette blir spennende!
Nå må jeg bare få tid til å lage noen kort...
Jeg er blitt utsatt for ........ SISTEN!

Du har'n!
Jeg har fått sisten fra Linda så nå må jeg til pers :) Her er reglene:

Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir “tatt” må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spillerne seks nye bloggere som “har den”, og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er “tatt”, og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

Her kommer mine raringer:


1. Jeg liker majones med Norvegia ost på brøskive og så liker jeg å lage kakao i kopp og så legge brødbiter oppi sånn at de blir bløte og gode.

2. Jeg smake på alle typer drikke i butikkene, er nesten som besatt på det + at jeg bøtter kaffe da..

3. Jeg skjærer alltid brødet skjevt

4. Jeg nyser når jeg ser på sola.

5. Når det klør i øret, stapper jeg fingeren i og rister som besatt. Det er så fælt når det klør i øret og dette er det eneste som funker (?!)

6. Jeg spiser et og et korn på en maiskolbe. Det tar tid å spise opp hele men jeg koser meg med det

Da har jeg sendt'n videre til Sonja, Anita.hc, Anita79, Ullpurka, SusieQ og AnneTaran :)