31. des. 2007

Siste dagen i 2007...og jeg scrapper igjen

Om jeg noen ganger lurer på om jeg har blitt voksen ( iallefall litt ), kan jeg spørre meg selv om det på en dag som dette: gleder jeg meg til i kveld?
Det er jo nyttårsaften! Men jeg har ingen fornemmelse av det, forventninger til det eller barnslig rakettglede. Har ikke hatt det på mange år. Nyttårsaften er blitt som alle andre dager i året, bare at rakettene om kvelden minner meg om at vi entrer i nytt år. Rakettene er jo artig å se på uansett....egentlig alt som smeller og eksploderer. Kanskje derfor jeg er så glad i å se på Myth - Busters?


Anyway, vi skal feire hjemme alene, oss tre. Niclas har til vane å sove over hele rakettbråket så han legger vi til vanlig tid tenker jeg. På menyen skal vi ha hjemmelaget pizza ''all included''. Siden vi ikke skal ha noen gjester, synes vi at vi skal spise det vi har mest lyst på. Og nå er det en stund siden vi har laget pizza her i heimen.
Jeg har begynt å scrappe igjen. Førsteårsboken til Niclas har stått og støvet ned i minst et år og jeg føler for å bli ferdig med det før lillebror kommer til verden. Derfor meldte jeg meg på en konkurranse på scrapping.no, faktisk min aller første scrappekonkurranse. Avstemmingen pågår ennå så LOene kan jeg ikke legge ut før de er ferdige. Det kjipe er at jeg har fått vann i kroppen og ikke kan sitte så lenge om gangen så jeg vet ikke om jeg får gjort ferdig albumet allikevel. Hehe, er det ikke det ene - så er det det andre gitt!


PS. bildet er av min siste LO

GODT NYTT ÅR TIL ALLE DERE SOM ER INNOM

25. des. 2007

Julefreden har senket seg....

Vår tredje julaften som familie på tre er vel overstått. Det var en god, rolig dag der eneste vi skulle gjøre var å lage middag. Det tok timer, men allikevel varer jo ikke herligheten lengre enn 15 min. Sånn er det bare :) Vi feiret helt alene og det var faktisk veldig koselig å lage egne tradisjoner.

Niclas har for første gang i sitt liv fått oppleve å få besøk av nissen. Gleden var enorm....og fullstendig umulig å få på bilde. Å overføre de følelesene på foto er jammen ikke enkelt. Men vi har prøvd...Nissen er faktisk Niclas' barnehagetante. Vi ble utrolig positivt overrasket når hun nærmest tilbød seg å gjøre det for oss. Hun er et utrolig menneske som er veldig, veldig glad i barn så jeg ser ikke bort fra at det var en glede for henne å gjøre dette + å se han så glad. Men hun fikk feber dagen før. Og jeg må si, hun så ikke helt frisk ut i øyne når hun banket på døren vår på julaften. Men allikevel, ønsket hun å gjøre det. Så snilt!!!!! Betta, tusen takk om du noen gang leser dette! Niclas snakker masse om Nissen i dag!

Det er første juledag. Jeg vet ikke hva folk vanligvis gjør på en slik dag. Sikkert får besøk eller besøker andre. Vi ble hjemme, i pysjamasen under pleddet i sofaen og koste oss til de grader! Niclas ble nok litt rastløs etter hvert men ...hvilken toåring hadde IKKE blitt det? I morgen regner vi med å komme oss litt ut og trekke frisk luft. Min familie kommer tilbake fra Mexico i kveld også så vi har minst en grunn til å lufte tærne.

Jeg har brukt hele november på å lage julegaver og nå kan jeg endelig legge de ut her :)Men i dag fant jeg ut av noe skikkelig ...tja...trist? kjipt? irriterende? I all vaset og krøllet når vi kjøpte denne PCen har jeg klart å slette noen bilder helt. Blant annet, av par julegaver jeg har laget. Jeg legger ut det jeg har, så skal jeg få de nye eierne til å ta bilde for meg og sende det.


Ramme til min søster:


Album til min søster:Speil til min mans niese:Bokser til enda ei niese til mannen:


Her kommer gavene jeg har laget til Niclas. Både rammene og dørskiltet er bestilt på Panduro. Alt er malt og pyntet etter eget ønske. Utrolig kjekt og de har ganske godt utvalg i gjenstander for altering. Han skjønte ikke så mye av minnerammene men når vi hengte de opp i dag, tror jeg det gikk et lys opp for ham :)


19. des. 2007

Julekort

Da antar jeg og håper at alle som skulle, har fått sitt julekort. Håper ikke jeg ødelegger overraskelsen til noen nå. Det er jo tross alt bare kort :)
Det runde har jeg laget til de aller fleste. Det består av ca 12 deler og var litt av et tidkrevende prosjekt men utrolig artig å jobbe med noe som ikke er etter A4 prinsippet. Det ble ca 30 slike og jeg må ærlig inrømme at serieproduksjon ikke akkurat er min greie. Det ble litt kjedelig i lengden.


Derfor bestemte jeg meg for å lage noen enkle, til noen veninner og det var utrolig deilig med litt variasjon. Det ble ganske enkelt men synes det også er litt godt. Hamptauet synes jeg gjør det hele litt røffere og spesielt. Elsker det.!


Det siste, kaffefilterkortet er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge men ikke helt turt. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle gå frem heller. Etter masse god hjelp og mange nyttige tips fra damene på scrapping.no, ble mitt første kaffefilterkort til. Jeg laget det i går kveld og nå er det levert til Niclas' barnehagetante. Håper hun vil like det.I morgen skal jeg til Fr.stad sykehus for oppfølging og fødselsforbredende samtale. Jeg grugleder meg men for det meste er jeg spent. Nå er det ikke lenge igjen :)

I romjulen vil jeg legge ut bilder av noen julegaver jeg har laget og frem til da:GOD JUL TIL ALLE SOM STIKKER INNOM FOR EN TITT!

7. des. 2007

Nå er det ikke lenge igjen!

Nei, ikke lenge igjen til jul og heller ikke så voldsomt lenge til vi er 4 familiemedlemmer. Jeg gleder meg til å bli tobarnsmor, med alt det den tilværelsen bringer med seg.

Alle babyklærne er tatt frem, vasket, strøket og lagt i kommoden. Sykehusbagen er snart helt ferdig pakket og utstyret er på plass. Kjekt å ha en storebror å arve fra.
Niclas er ofte borti magen og koser og lurer på når lillebror vil komme ut. Kjempeherlige øyeblikk!
Spisebordet er nå ryddet for all hobbyutstyt etter all julegavelagingen og julekortstyret. Alt er ferdig og jeg vil ha det litt rolig og ryddig rundt oss nå slik at vi bare kan slappe av og kose oss frem til jul. I helgen skal vi til Oslo og en liten tur til en eller annen hobbybutikk vil det nok bli....og da lurer jeg på om jeg ikke må lage enda flere ting før jula kommer for alvor, hehe.

Formen er så som så men jeg merker at jeg har det bedre når jeg kan styre dagen min selv.

Jeg har ikke min egen hobbykrok eller rom så det meste foregår sosialt, på spisebordet. Så for de nysgjerrige: her kommer noen bilder av hvordan jeg har det når jeg skal hobbyere.


Her er bordet jeg jobber på


Skjenken brukes til oppbevaring sånn at alt er lett tilgjengelig. Kjekt!

.....men kommer jeg til å trenge mere plass mon tro?

Noe er i skuffene. Men når jeg tenker meg om... Silhouetten, arkene og scanneren er på soverommet, hehe. Jeg tar vist litt plass allikevel