7. des. 2008

Julete helg i familiens tegn

Det er ikke ofte en kan si at en er totalt utslitt men så fornøyd at det ikke spiller noen rolle. Helt siden Thomas ble født i januar har vi ikke kost oss så hjertelig og familiært som denne helga.
På lørdag var vi på Tomb gård. Dette stedet har jeg kun hørt om men aldri før besøkt og etter en herlig dag i går, er vi nå fast bestemt på at dette skal bli fast familietradisjon, hver desember.

Makan til bra opplegg for store og små har jeg sjelden vært borti! Dette er noe som virkelig kan sette i gang julestemningen så det spruter! Det er alt fra små lafta hytter med lokale matvarer, grønnsaker og håndarbeid til komlokkvafler, høyhopping, traktorkjøring og nisser. Dyr var det også masse av, noe Niclas syntes var best av alt. Helt fantastisk å se ham kose seg så mye! Thomas sov seg gjennom hele greia mens han hang i MeiTai-en på ryggen min. Deilig :)I dag, søndag bakte vi pepperkaker, mine gutter og jeg. Det var så moro! Vi laget nissetryner ( ikke på minstemann da ) og tok på nisseluer og hev oss i kast med deigen. Til slutt dekorerte vi kakene med rød og hvit melis, noe som kan bli ganske morsomt både for gutta og mor, med littegranne fantasi. Thomas syntes det var best å spise deigen, hehe. Det var mel og pepperkakedeig overalt men pyttsann, gutta storkoste seg! Så nå er pepperkakeboksen full igjen..

Etter hvert laget vi også noen pakkelapper som skal på julegavene i år. Niclas laget en del kort som han skal gi bort til venner og Thomas øvde seg masse på å stå uten å holde seg. Ikke sikkert han planla det da. Han slipper taket og holder i lekene med begge hender til han skjønner at han ikke har noe å holde seg i og dermed ramler på rompa igjen. Men vi ser at han tenker veldig på å begynne å gå. Kanskje til jul?
5 kommentarer:

Broggis sa...

Så flotte bilder av dere!
Ser ut om dere har hatt en flott helg. Sees i morgen:)

inger synnøve sa...

dette så ut til å være en koselige familehelg:):)

har noe til deg inne i min blogg.
inger synnøve

Elisabeth sa...

Koselige bilder :) Og sønnen ligner på sin mor ;)

God jul til deg og dine :)

面对面视频斗地主 sa...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!

fishing net sa...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Sports Net