25. okt. 2009

En liten tyvtitt på kurset i Vestfold

Vestfoldtreffet nærmer seg med stormskritt og nå er det to uker igjen. Jeg tror det er mange der ute som gleder seg. For min del skjer det mye denne måneden og jeg kan dessverre ikke være der hele helgen men jeg har blitt spurt om å holde kurs med ''Mariavri'' så noen timer blir det på meg allikevel. Nå gleder jeg meg, for modellene er ferdige og her kommer en liten tyvtitt:


Vi skal kline, klippe, lime og bygge morsomme, fargerike kort. Jeg har som mål at vi skal rekke to så får vi se hvor langt vi kommer. To kits får du uansett :)
Så om du er med på leken, kan du melde deg på her i innlegget, på CasaKreativ eller ved å kontakte Elin på Gode Minner. Tlf 33333888.

Påmeldingsfrist: 1. november

21. okt. 2009

Som mor så sønn

Når jeg hentet eldstemann fra barnehagen i går, hadde han med seg to grønne stropper som har falt av fra hans Clogs ( eller hva de nå heter...). Han insistere på å ha de med hjem og sa

'' disse skal jeg lage kort av ''

Hm? Lage kort AV? Skjønte ikke hva han mente men jeg var stolt: min sønn tenker utenfor boksen og bruker kreativiteten. Han skal lage kort av en ikke-scrapperelatert ting! Jeg fniste stolt og kl. 19:00 på slaget, når lillebror var lagt, startet vi på prosjektet og her er resultatet:
Made by: Niclas


( med litt klippe og påfære-lim hjelp fra mamma)

19. okt. 2009

Tilbakeblikk på helga

Den ultimate avslapning
Husmorferie
Papirhimmel
Lattermuskeltrim
Sove hele natta
Spise frokost i 21. etasje med hele Stavanger under oss
Reise med fly
Sommerfugler i magen
Heeeeeerlige menneskker
Masse humor

osv...osv...osv....jeg kunne ha ramset opp alle atributtene som beskriver helgen til det uendelige. FOR ei helg! Broggis var like redd for å fly så den hompete turen til Stavanger skulle absolutt ha blitt dokumentert med noen bilder, tatt av Wibeke som satt på andre siden av midtgangen, ristet på hodet og lo av at vi holdt oss fast ved hver lille brå bevegelse flyet gjorde i lufta.
Man kan si at det var ganske blåsigt men medvind var det iallefall IKKE. Vi var enige i en ting når vi landet: selve touchdown kunne blitt en smule mykere?

Der det hele utspilte seg...for det meste...i en turnhall. Masse papirgærne kvinnfolk. ''her er det farlig'' sa en mann som stakk hodet inn og forsvant i neste øyeblikk.. :

(neida, hun har ikke sett spøkelse, bare meg. Helt vanlig )

Anette i sitt ess: koser seg med å ta bilder av meg så
jeg måtte gi henne noe å jobbe med...
''work it baby!''

Hotellet, Rica Forum, var strålende, alle var fornøyde med rommene, servicen, den herlige frokosten og de herlige nystrøkne laknene. Får meg til å minnes min bestemor som strøk alt av sengetøy etter å ha sprayet det med stivelse først....those were the days... Det ble lite søvn men nok for ivrige sjeler som oss.
Etter en ganske snorkete første natt ( les: jeg var jo tross alt veldig sliten....) tok vi turen til første kurs med Tracie, som forresten var kursholder for alle tre kursa vi var på: to med Prima produkter og en med Sassafrass Lass. Love it!

Tracie, veldig koselig dame. Hun har drømmejobben...promoterer og holder kurs for bl.a. en av mine favoritter Sassafrass Lass og Prima. Er med på Pencillines....reiser verden rundt.
Jeg sa en gang: ''jeg skal aldri gå bort til noen og be om å bli tatt bilde sammen''. Og hva skjer? JO:
Her er hun i action, på et av kursa

Primakurs ''sunny days'' tok nesten livet av meg med alle de blomstene men fargene var jo spreke og hvem sier at en ikke kan bytte ut blomstene med noe annet etterpå? hihi


Neida, hun ber ikke men jeg tror ikke de fargene var akkurat hennes''comfort zone''. Det ble mye snakk om den sonen i helgen...På det velorganiserte treffet var det også konkurranse og iom. at jeg var nyinspirert fra Primakurset så bestemte jeg meg for å bruke kartongen som ligger i emballasjen til Primablomstene til å lage kortet etter ei gitt skisse. Og gjett hvem som vant denne skissekonkurransen? Lille moi! Helt utrolig, og så koselig! Jeg fikk en stor pakke med masse fine ark og noe stasj. Alle klappet, alle så på meg og jeg ville bare gjemme meg bort på vei til gratulerer-klem og premien. Er ikke så flink til å ta frem det derre Holywood-gliset gitt..

Tusen takk til alle som har stemt på meg :))


Her er raringen min som vantMange av damene jeg har møtt har jeg sett og pratet med før. Noen er bare internettkarakterer som jeg har fått satt ansikt og lyd på. Treffet i helgen er bare enda et bevis på hvor givende denne papirdillaen min er og har blitt. Ikke bare får vi anledning til å glede andre ved å gi bort noe håndlaget, men vi møter så utrolig mange flotte mennesker. Noen av de er bare sånn at det er helt naturlig å gå bort og gi en god klem til.

Her er bare noen av ansiktene på de jeg har lært å sette veldig pris på og som har gjort denne helgen så minneverdig
Et ganske normalt bilde av Broggisen min. Vakker :)Vi delte rom, kursopplevelser og bord sammen. Min treffkompis og trofast venn i hverdagen :)

Koooooose på

Go' Mi@ Fantastisk personlighet som tar frem smilet mitt på et blunk.

Wibeke, vår kule lærer. Snakker du norsk egentlig...eller hvordan var det? (jada...litt intern denne men kunne ikke dy meg )
Hihi, tusen takk for ei flott helg, jeg håper vi får enda flere sammen!


Pompel og Pilt...med restene fra Sunny Day kurset, prøver å få til noe der men de rakk ikke før latterkrampa tok de...


En fantastisk trio!!!! Kjempekos damer med sinnsyk humor. Var litt farlig å gå bort dit...stor fare for krampe i mageregionen og kjevelås. Håper jeg ser mer til dere!!

15. okt. 2009

Gleder meg!

I morgen skal jeg sette meg på fly, sammen med Broggis og Wibeke og reise til Papirfesten i Stavanger. Gleder jeg meg!? JA!!!!!


Jadda...jeg vet:
3. okt. 2009

Dette er mitt første bidrag til CASAkreativ. Et åpningsprosjekt laget av materialer fra vår første sponsor, Nikki Sivils. Det har vært litt av en utfordring å bruke disse fargene men jeg kjenner at jeg ikke har vondt av det, og jeg ble fornøyd. Det er vel det viktigste?Materialliste:

Nikki Sivils: U R My favorite 6x6 paddies, craft flags, Cool cord brads, chipboard album Crown, metallring
Annet: Love Elsie ramme, Distress crackle clear, fjær, bling, Fiskard punch, bånd, Diamond Glaze lim, gluedots, pussekloss, cateye Chestnut roan, diecuts


Forumet går over alle forventninger, det har kommet en god del medlemmer og det er aktivitet der inne hele dagen, noe som er utrolig givende og moro. Man får en sterk følelse av ydmykhet og respekt, når så mange melder seg inn. Jeg har aldri vært i den posisjon å være med og drive et forum men er det sånn det føles, så håper jeg det er riktig. Det er nesten så man føler at man burde være der hele tiden, for medlemmene og svare på alt de lurer på enten jeg kan svaret eller ikke, hehe. Tåpelig I know!

Det er fortsatt en del småtilpasninger som skal på plass men det hadde vært rart om alt var 100% perfekt fra første øyeblikk? Det er kjekt å la medlemmene også komme med forslag og være med på utformingen av forumet.

1. okt. 2009

VELKOMMEN!!!!


Velkommen til et heeelt nytt, allsidig forum for oss hobbygærne.