28. sep. 2010

Til inspirasjon

Prøvd å lage kaffetags noen gang?
Marianne fikk meg iallefall på den tanken igjen, spes. når jeg så hvor flotte de blir
når en stempler med div. motiver på forhånd.
Disse kan du bruke på kort, layouter eller bare som pakkelapper .
Tenk så flotte disse blir på julepakker!
Takk for inspirasjonen Skorpis!
****

23. sep. 2010

Nytt designeroppdrag

Etter å ha ruget på denne hemmeligheten en stund, kan jeg nå stolt fortelle at
jeg nå er en del av:
Mange vil kjenne igjen navnet Vibeke Spigheth. Hun har i flere år designet mønsterark og annen scrappesæsj for Scrappers Choice. Hun vil fortsatt gjøre både det og levere for Panuduro men hun er nå først og fremst frilancer under navnet Poppy Design. Det er en ære å bli spurt om å være med på hennes designteam og ikke minst er jeg veldig glad for å ha med meg Marianne, min trofaste kort - kollega på CasaKreativ og god nett-venn.

HER kan du lese mer om oss, og konseptet.

Og her kan du se mine første designer-prosjekter, laget av Vibekes nye mønsterarkserie:

TRADISJON

Produktene vil om kort tid bli tilgjengelige i min Epla butikk

16. sep. 2010

Vinner av blogcandyen

Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å endre navnet og linken til min blogg i deres blogglister og ikke minst, takk for at jeg får være med på listene, ikke minst!
Etter en gul-lapp-bingoaktig-trekning er vinneren av blogcandyen kåret og det ble Hildegunn!


Her ser du bilde av blogcandyen som jeg sender i posten til deg med en gang jeg har fått mail med ditt fulle navn og adresse. Du kan skrive til meg her: maria0880@gmail.com :) Håper du blir fornøyd med pakken :)

Ta gjerne en titt i bloggen til Hildegunn og se alt det flotte hun lager!
PS: stay tooned! Snart kommer det noe nytt
Bærer på en hemmelighet

15. sep. 2010

Årets kortmester skal nå kåres!


Lyst til å stikke av med denne?

Da må du ta en titt HER og bli med! Du får med logoen å pynte bloggen med, heder og ære og ikke minst, en premie du ikke vil gå glipp av :)

10. sep. 2010

Brett & vintage

Her kommer noen nyheter igjen.

For ikke så lenge siden sluttet en kjær kollega på avdelingen vår og begynte på en annen. Det er innenfor samme selskap men dog: jeg kommer til å savne hennes nærvær ved pulten ved siden av. Rart å ikke se henne i øyekroken når jeg skriver nå....
Dette eksplosjonskortet laget jeg i anledning ''avskjedskakespisingogklemming* og hun satt veldig pris på det. Det er fullt av detaljer og personlige små lapper. Forhåpentlig et minne hun vil sette pris på

Gaven la vi oppi ( ''Hjerter'' kjede ) så denne kjekke boksen ble gaveinnpakningen også!

Eksplosjonskort har jeg ikke prøvd meg på så dette var første gang. Kjempemoro!!!

Så ble september-utfordringen på CASAkort også lagt ut og denne måneden skal vi lage telyskort! Dette er min løsning på oppgaven. Telyskort har jeg heller aldri laget før men nå har jeg fått mersmak! Jeg brukte sjokolade istedet for telys da....lukter myyye bedre. Nam!

Vintage er, som de fleste vet, ikke min aller sterkeste side. Men jeg håper den blir godkjent under ''vintage'' for C&S er det iallefall ikke ... Dette ble laget i anledning ens mors bursdag og mottakeren ble veldig begeistret over resultatet. Da er jeg mer enn fornøyd :)6. sep. 2010

To bursdager

Min mamma og søster har bursdag på samme dag. Søsters har nettopp fylt 18 ( snufs ) og derfor måtte jeg gjøre litt ekstra stas med kortet. ''Vera'' kortet er til mamma, for dere som ikke kjenner til min lille familie.


Gratulerer så mye til begge og søsters, om du leser her:

Gla' i deg og lykke til på oppkjøringen i morgen!!!
***

5. sep. 2010

Tre nye

Var på flott scrappetreff på fredag! Ble ikke så produktivt dog, bare to kort men det var kjempekoselig å bare skravle og slappe av også :) Bruker ikke være så energifull fredagskvelder allikevel, hehe.

''Smile'' kortet laget jeg for en stund siden men glemte å legge det ut. De to andre var fredagens produksjon. Kjempeartig å jobbe med svart som kontrast igjen.


Snart ny uke...nye muligheter....og nye kort!

1. sep. 2010

Designteamet utfordrer

September utfordringen i Scrappiness design er nå lagt ut og denne gangen skal vi gå ut fra en skisse som Helen har funnet frem til oss. Utrolig handy skisse med MASSE muligheter så hiv deg med og bli med på trekning av september-premien!!

Sjekk ut bloggen for å se kreative løsninger til resten av teamet

Her er min løsning på oppgavenMaterialliste: Mønsterark fra K/Co Poppyseed designer pad, Bazzill vanilla og Java, tørrembosset en matte med Cuttlebug, Poppyseed adhesive borders og Poppyseed grand adhesives.

Ha en goooo' dag!