26. okt. 2010

Skissedilla #83

Oi hvor det går! Samme kveld som jeg leverte inn skisse #82, la de ut ny skisse og denne passet perfekt til et bilde jeg hadde liggende på bordet, så da måtte jeg bare hive meg rundt <3

Dette bildet er et av mine favoritter med Oscar på. Han ligger på kjøkkenbordet en vakker september-måned og bader seg i solen. Det var så fint skue at han fikk lov til å ligge der litt til. Iallefall mens jeg tok bilder. Neida, ikke hyklersk.

 

Just chill

24. okt. 2010

Skissedilla #82

For første gang ever leverer jeg mitt bidrag til Skissedilla. Jeg har igjen fått lyst til å scrappe så får vi se hvor lenge det holder Smilefjes

Denne LOen er inspirert av, i utgangspunktet forferdelig dårlige bilder men jeg elsker stemningen i de, settingen, lyset og det ufullkomne. Thomas stod her på det improviserte stellebordet hos farmor og insisterte på å kle på seg selv. Strømpebuksene var rare. Måtte strekkes, testes…

 

Klare selv

23. okt. 2010

Deilig med påfyll!

 

‘’Aldri undervurder viktigheten av en god shopperunde’’ ….sa sikkert en eller annen…. en gang?

Jeg var på scrappiness for noen dager siden og handlet. Det har ikke vært så mye av det i det siste. Hobby-Visa’n må holdes varm! Ååååå det var så deiiiiiiiiiiiiiiiiiilig!

 

shoppa

21. okt. 2010

Barnehagefotografering

 

Ja, hva synes dere om det? År etter år blir vi tilbudt pakke med bilder av våre barn som sitter pent plassert ved en busk og tvungent glis om munnen…. Det er jo selvfølgelig sjarm uansett for våre barn er de vakreste i verden! Men så snublet jeg over dette innlegget i bloggen til Marianne Hope og tenkte: hvorfor tar ikke barnefotografene sånne bilder da? Ble nesten litt småirritert, hehe.

BB lise

20. okt. 2010

Produksjon fra treffet

 

Som sagt tidligere har jeg vært på CASA-treff i Tønsberg for par helger siden. Det har dessverre ikke vært tid til en fullstendig oppdatering i bloggen da jeg har hatt en del skolearbeid men når eksamen nå er overstått er det også godt å kunne skrive her igjen.

Treffet var helt supert! Jeg møtte mange som jeg ‘’kjente’’ fra forum, fikk meg mange gode latterkuler og tom. fått med meg et foto-kurs med Lene ( også kalt Nabon på nett). Nå har jeg lært at ‘’linse’’ egentlig heter ‘’objektiv’’ og at ‘’auto’’ knappen er FY selv om det innebærer at jeg faktisk MÅ lese bruksanvisningen og prøve å lære meg min speilreflex. På treffet har jeg også kjøpt et nytt objektiv så jeg satser på at dere snart vil se noen bedre bilder herfra ( uten å love for mye…. )

På treffet møtte jeg også Vibeke for første gang og min gode kort-veninne Marianne (Skorpionen), samt mange, mange andre hyggelige damer. CASA crewet har gjort en super jobb og jeg gleder meg allerede til neste år. Da planlegges det to treff. Joho!

Treffet ble overraskende nok dominert av scrappeprosjekter og SÅ utrolig moro det var å gjøre det igjen! Helt siden har det klødd i fingrene etter å lage flere så spørs om ikke jeg blir scrappende kortlager nå, hehe. Her kan du se min LO (layout) produksjon fra helgen:

 

Funny

Det regner

Niclas bursdag

Summer

Thomas på do

Thomas sover

Ønsker deg en flott dag videre og følg med, det kommer et avsnitt til om ikke så lenge Smilefjes som blunker

14. okt. 2010

Nytt for PoppyDesign

PoppyDesign har lansert sin nye ''Frames'' mønsterarkserie. Vibeke er ordentlig i siget nå i det siste og jeg kjenner at det klør mer og mer i scrappe-fingrene. På treffet i helgen har jeg scrappet ikke mingre enn 7 albumsider (layouts) og jeg vil ha meeer! Bilde av de kommer etter hvert

Det som er morsomt er at jeg kjente at jeg boblet over av kreativ lykke når jeg fikk dette arket å jobbe med. Jeg klipte og det sprutet glimmermist (farge) bokstavelig talt når jeg jobbet med denne. Kjempemoro å kjenne en sånn glede igjen. Og jeg ble veldig fornøyd med denne, må jeg få lov å si *rødme*

Sjekk ut Epla-butikken til Poppy Design, arkene er nå lansert!!
Info, info!


HegeAL er kjent navn innen scrappeverden og for dere som ikke har draget på navnet, sjekk her!

Jeg har lenge gått med håp om at det snart ville dukke opp stempler som er etter min smak, med tekster som passer både på kort og LO og hva skjer? Jo, HegeAL åpner:

***

***

Sjekk ut butikken her
Jeg kommer iallefall til å handle. Jippi!

PS:

I helgen har jeg vært på CASAtreff i tønsberg. Har slitt litt med å få til kameraet etter det men nå er det i orden ( les: bruksanvisning er kanskje ikke en så dum bok) så oppdatering kommer med masse bilder :)

4. okt. 2010

Nytt til Poppy Design


Det er mye Marianne og jeg har fått i pakken fra Vibeke og det er nesten sånn at jeg ikke vet hva jeg skal hive meg over først. Helst har jeg lyst til å begynne på alt samtidig men utålmodige og ustrukturerte meg skal nå prøve å ta en kolleksjon om gangen

Jeg er ikke fan av rosa, men når det er sagt, ble jeg positivt overrasket over meg selv når jeg satt meg ned for å jobbe med ''Sweet'' serien. Det har sikkert en del å gjøre med at jeg liker den lekne stilen OG at arkene ligger i blokk, med 3Dputer som følger med og det er perforering mellom. Denne serien kan jeg jo bruke uten å ta frem hverken kuttebrettet eller limboksen. Anyway: sånn ble det:


Først ble det to minikort og så lagde jeg et foralag til invitasjoner/takkekort/bordkort. Synes det var litt morsomt å gi det et forsøk. Så dette kan vel brukes til både konfirmasjon og f.eks. utdrikkingslag?

1. okt. 2010

Oktober: vi feirer og utfordrer!

1. oktober er den store dagen for all slags hapenings !! Alt fra div. greier på privaten...f.eks. et objektiv som tar kvelden den dagen jeg trenger den nest mest...

til at:


CASA KREATIV HAR BURSDAG!

Gratulerer så mye med dagen!


Det er altså nøyaktig 1 år siden forumet ble åpnet og jeg har hatt gleden av å få lov til å være med fra starten av. En del av jobben på forumet har måttet vike for jobb-skole men FOR et fint forum det har blitt og all ære til jentene som har satt det i gang og er så flinke til å drive stedet.

Jeg gleder meg til mange flere år på CASA !!!


I dag har vi også lansert CASAkortmester. Den første opppgaven legges ut på onsdag og nøyaktig 9 uker senere vil den første kortmesteren bli kåret på CASA. Her vil vinneren stikke av med mye bra og heder og ære så sjekk det ut, kanskje det er noe for deg :)


CASAkortkonkurranse blir døpt om til CASAsketchy. Altså en gang i måneden skal vi som driver konkurransen lage skisse selv, som da skal utfordre deltakerne. Dette håper vi vil, sammen med CASAkortmester og helgeutfordringen gi fin variasjon og gi oss mulighet til å lage eget skisse-galleri etter hvert som vi forhåpentlig blir flinkere til å lage skisser. For kunnskapsnivået er ikke akkurat høyt....iallefall ikke helt ennå. Sjekk det ut så får du se min første skisse. Legger det ikke ut her altså :)
Som sagt: 1. oktober er dagen for nyheter og SCRAPPINESS designteam utfordrer nå igjen. La deg inspirere av høstens farger! Her er min løsning:Bildene blir større hvis du klikker på de. Materiallista på denne venneboken finner du i DT-bloggen. Der vil du også finne alt det flotte resten av teamet har laget