26. apr. 2011

Tid for statusrapport

Oi....lenge siden sist jeg skrev her eller? Når jeg tenker meg om, har det egentlig vært ganske hektisk den siste måneden:


- laget konfirmasjonsinnbydelser og bordkort til ei jente
- laget og solgt 10-15 kort som jeg ikke rakk å ta bilde av engang...makan!
- ordnet en del til Vibeke S. som hun tok med på Scraporama og stilte ut. Det var litt stas ;)
- gjorde mine første ''oppgaver'' for Ett Trykk (gleder meg til neste nummer!)
- tror dette med at jeg har begynt å trene også opptar litt tid? Men det er deilig og effektivt! Anbefales :)

Bilder kommer etter hvert, i små drypp men jeg kan vise frem mitt finalebidrag til CasaRunway som endte med at jeg havnet på 5...eller var det 6 plass? Jeg ledet sammenlagt frem til finalen men iom. at finalerunden regnes som ''konkurranse for seg selv'' og ikke har med jurystemmer, ble det som det ble :)
At jeg fikk såpass plassering var et (utrolig positivt) sjokk, det forventet jeg ikke så takk til alle som har stemt på meg. Jeg har fått det sparket jeg trengte for å scrappe litt igjen, yohoo!Oppgaven var å lage en layout om seg selv, med masse forskjellige kriterier, blant annet at ordet SKAL måtte være med i overskriften. Denne har jeg brukt noen timer på, not too bad synes jeg *glis*

Next on ''to do'' list?


Jo, om par uker reiser jeg til min kjære svigerinne for å delta på treffet i Geiranger der jeg også skal holde kurs i Clean & simple. Her skal vi lage tre enkle kort med oppsett som kan brukes til de aller fleste anledninger. Kurset passer like bra til nybegynnere som til avanserte scrappere som ønsker tips til å lage enkle kort. Fristen for påmelding er 28. april :)


Jeg gleder meg til nyyydelige Geiranger og oppholdet på Unison hotel med spa og pampering i tillegg. Og så skal vi være med på ''nordic walking'' alle tre dagene. Noen som har prøvd det?

Ha en fortryllende ''etter-påske'' uke!

3 kommentarer:

Broggis sa...

Jeg digger denne LOen!! Synes den er fatastisk.
Savner deg!

Camilla sa...

Skikkelig fin LO! :) Du har hatt mye å drifte med ja, det tar tid å være produktiv hihi, men moro! Vi ses om noen uker, det blir spennende:)

Marianne/skorpionen sa...

Koselig med en oppdatering her hos deg igjen :)
Elsker finaleLOen din (nå må jeg innrømme at jeg har falt pladask for alt du har laget hele denne konkurransen).
Er så gøy å se deg lage LOer, jeg som egentlig trodde du kun lagde kort *fnis*

Ikke lenge før du drar litt nordover ser jeg, blir sikkert en herlig opplevelse med både kreativitet og annet gøy. Og i slike herlige omgivelser da. Geiranger er nyyyydelig!

Mange klemmer
Marianne