25. okt. 2011

Bøøøø!

Heisann!

Det har visst vært litt stille her inne i det siste, men dermed ikke sagt at jeg sitter på latsiden ;)
Vibeke Spigseth er ordentlig i sving nå for tiden og kommer med den ene ideen etter den andre. Det strømmer på med ark og stæsj både i fastform og nå nedlastbart!
DET var en ny opplevelse for meg: å laste ned og skrive ut et mønsterark liksom ? Og gjett om det funket - knallbra!!

Vibeke har nå lansert sin ferskeste Halloween serie i nedlastbar versjon hos Papirgleder. Sjekk det ut!
Halloween er egentlig ikke henoe jeg feirer til vanlig eller har mye forhold til - men når jeg så denne serien boblet det igjen og på en kveld fikk jeg laget to kort og en krukke gitt! Ikke alt som treffer på denne måten men denne serien var utrolig morsom å jobbe med ;)Denne krukken er fra vanlig Lerum syltetøy. Jeg har valgt å ikke ta med lokket da det skal brukes til godteri. Krukken er malt med svart akrylmaling og ''bø'' arket fra den nedlastbare serien er basen for hele temaet. Lappene som er stukket under det orange båndet er også fra denne serien og det er mange + flere forskjellige å velge mellom. Noe for enhver smak !
Åå..dette kortet koste jeg meg med og jeg tror at de som kjenner meg vil nikke nå...?

Det superkule arket (gjør seg utrolig bra når man skriver det ut på baksiden av Bazzil kartong) er dryppet på med Colorwash i rødt for å gi inntrykk av blod som renner nedover. Det morbide stempelet fra Stampotique er som bestilt til temaet og lappen med ''kansk eller knep?''. Tør ikke si nei til den skumle dama ?


...og så endelig et tema der jeg kan leke meg med monstre igjen. Say no more...... dette kortet er som skapt for å invitere

barna til knask eller knep. Og spør du minstegutten min så får du ike velge om du vil ha knask eller knep.....

...dermed teksten på kortet ;)


OBS! Følg med i bloggen til min designerkollega Marianne, der kommer det enda flere skumle kreasjoner fra den nedlastbare serien ;)

1 kommentar:

Marianne/skorpionen sa...

hihi....det bloddryppende kortet var spooky!!!
Herlig ting Maria!!