22. des. 2011

En julehilsen i siste liten

 

Det er bittelille julaften, den verste bulkedagen i året, dagen da alle løper rundt og stresshandler…sies det

Jeg har bare hørt om –og sett fra de som tar det helt med ro, lar seg ikke stresse av hverken smørkrisa, julevasken eller gaveshoppingen og har for det meste kontroll over det som skjer om par dager. For jula kommer jo – uansett !

For dere som likevel kjenner litt på stresset og kanskje har funnet ut at dere har par venner som ennå ikke har fått julekort så kommer det par tips her, virkelig i siste liten: to enkle kort i ekte Poppy Design stil som du kan gjøre ferdig i en fei og glede noen du er glad i!

 

IMG_0054[1]

IMG_0053[1]

Disse bildene er virkelig i siste liten: kameraet er tomt for strøm så iPhone måtte duge denne kvelden. Håper jeg er tilgitt?

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som er innom og leser og mine gode venner og bekjente en god jul og alt det beste i det nye 2012.!

8. des. 2011

Snømann i Poppyverden

Juletrær, snømenn og pingviner bringer frem julestemningen i meg. Det er ikke så lett å få tak i snømannstempel (for ikke å snakke om julepingviner…) og hva gjør man da? Jo, man lager egne!

Denne snømannen beundrer snøfnuggene i arket til Vibeke Spigseth fra Poppy Design

 

Snømann

4. des. 2011

Album ‘juleinspirasjon’’ fylles opp…

 

Denne gangen legger jeg ut enda flere prosjekter laget av de lekreste arkene til Poppy Design. Juleserien er så anvendelig at jeg sikkert kan lage det meste av alle arkene og sånt sett er det en fryd å designe for Vibeke.

Her får dere både kort og julegodt-krukker. Disse krukkene er fra Cocosa fettet som jeg vanligvis bruker både til matlaging og baking. Både innholdet og glassene er favoritter her i huset!

 

DSC_0040

DSC_0044

DSC_0045

Wiper Card1

Desmberutfordring hos Scarappiness

Det jules gåde her og der, mange har det travelt og klarer knapt å tenke på konkurranser. Men det er sikkert også noen som elsker det travle...eller roen etter å allerede ha gjort de fleste forberedelsene og trenger en utfordring?

Vi designteamet hos Scarppiness har utfordret hverandre til å lage et prosjekt det rødt er hovedfargen. Vi må også bruke en nisse eller to og noe slags blonder. Jeg fikk en lekker pakke fra scrappiness med breeeed blondebit, enda en blonde og et bånd med ''god jul'' på. Jo... og noen ark med nisser på. Jeg tror de lo godt når de pakket denne fete blondebiten oppi for de vet hvor godt jeg ''liker'' sånt ;) Det eneste jeg klarte å tenke på når jeg så pakken var: gardin! Og julegardin ble det. Om den er noe fin kan vel diskuteres men jeg vil gjerne ha for forsøket!
Ønsker du også å være med på desemberutfordringen, ta en titt her der du også kan finne masse fin inspirasjon til diverse juleprosjekter. God advent!