8. mar. 2012

Scrappiness creates i ny drakt!


Det merkes at våren er i anmarsj. Mye skjer, det ''bobler'' litt overalt og man merker at det rører seg i kulissene både her og der. Herlig følelse!Vi i designteamet til Scrappiness er allerede i gang med våren, på en måte. Vi har slengt oss rundt og gitt bloggen vår ny drakt og gjort den til et mer egnet inspirasjonsblog enn ren utfordringsblog. Kolonnene er endret slik at du lett kan finne frem til inspirasjon for akkurat det DU skal lage. Har du noen gode ideer til hvordan vi kan være til enda bedre inspirasjon, gi oss gjerne tilbakemelding.

Som sagt, så vil Scrappiness Creates ikke lengre være kun utfordringsblog. En gang i måneden vil vi legge ut en tutorial, altså en oppskrift med bilder og tekst på hvordan du lager diverse prosjekter. Vi regner med at dette vil komme ut cirka hver den 15. Utfordringene vil fortsatt komme ut den 1. hver måned og premiene er like fristende som de var før :)

Dette vil ikke være det eneste vi vil legge ut i løpet av måneden så det er verdt å følge med!
Som sagt, så vil utfordringene fortsatt være minst like aktuelle og denne gangen utfordrer vi deg til å lage egen bakgrunn. Det finnes flust av inspirasjon ''out there'' da Art Journaling er stor hit i scrappeverden for tiden men trenger du en liten dytt i riktig retning så kan du ta en titt på det vi har laget til marsutfordringen. Min løsning for mars ble slik:Materialliste:
Hvit Bazzil, Tattered Angel Glimmermist: Mimoza, Denim Blue og grønn. October Afternoon rub-ons, svart tusj, Scrafters Workshop ''clouds og Mini Punchinella stensiler, Distress Ink ''Walnut Stain''Ikke nok med det: vi gleder oss STORT over å ha fått med oss Malin i destignteamet. En dyktig jente med strålende humor og vi ser nå frem til å ''jobbe'' sammen med henne. Mer om Malin kan du lese her

1 kommentar:

Camilla sa...

Åh, jeg bare ELSKER denne, Maria!