22. apr. 2012

Scraporama 2012-demo-GØY!


I dag har jeg vært på Scraporama hele dagen sammen med Scrappiness. Det er ekstra morsomt å være designer når man blir invitert til å holde demo. Og det var ikke demo i hva som helst, men det nye klinet fra Dyan Reavelay ´´Dylusions´´sprayer og Distress Stains fra Tim Holtz. Fingrene ser ikke ut men denne dagen har virkelig vært et løft for kreativiteten ( som i det siste har fått seg en knekk mildt sagt....)

Jeg traff også mine designerjenter fra Poppy Design som stod der og egentlig laget masse krøll for meg med sine kommentarer....det kommer litt lengre ned i innlegget..

Jeg er som regel den som er senest ute med å kjøpe ´´det nyeste nye´´for jeg har alltid en ´´hva skal jeg med det´a?´´ på lager. Men jeg er overbevist, frelst og snart blakk...igjen. Dette er virkelig å anbefale! Jeg satset på tags i dag, i ekte Tim Holtz stil. (merk: jeg sa ikke ´áutentisk´´)..  

Her kommer noen stemningsbilder:


You talk´n to me?Deiiilig klin!Denne ble til på slutten av dagen, med Poppy-jentene hengende over meg. Startet med det lilla...så kom det ´´jeg ser en krabbe!!!´´Så la jeg på litt gult for de fargene funker jo bra sammen ikke sant? Neida....da ble det en krabbe med betennelse, puss og alt som var. Når det svarte kom på til slutt måtte jeg si meg fornøyd med denne (delvis fordi jeg måtte bli kvitt Poppy-jentene som dro denne litt langt) 
Merk: jeg er HELT uskyldig!


Bare se...engelen sjæl...


Tilbake til alvoret: eller til det morsomme da: KLIN! Klar ambossing med noen klatter Tims dabbere *love*


COLOURS: ah........what to say........*sukk*


Rocka flammer med kombo av Dylusions og Distress Stains. Litt vanskelig å se at noen av flammene ligger på 3D puter og at hele tagen eeeegentlig er litt kulere enn det som kommer frem her. Sa jeg at alt dette klinet +++ masse av de nyeste stemplene til Dyan har ankommet Scrappiness? Bare vent litt, så kommer de i nettbutikken også. Stay tooned!!

PS: Dylusions SITTER selv etter 4 grundige vask med Zalo, bakepulver og U name it! 

Ha ei fargerik uke!

3 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

He he, herlig rapport fra demoen min. Kan tenke meg at Marianne lo godt.. hører henne helt hit. Takk for at du deler og deilig å se at du griser masse!

Marianne/skorpionen sa...

hihi..love your crab LOL
Herlig å møte deg igjen Maria og liker å høre at du fant igjen "piffen" etter denne demoen!
Flinke damen
Klem

Tone K. sa...

wow....så mye flott du har laget Maria :)
Digger stilen din altså :)
Ha en fin uke :)